FAMOUS verwelkomt Marie Jo

Met zijn nieuwe aanwinst vertoeft FAMOUS dit jaar in zeer aangenaam gezelschap. Het Belgisch bedrijf Van de Velde vertrouwt FAMOUS zijn luxe lingeriemerk Marie Jo toe. Het creatief bureau breidt hiermee zijn portfolio uit met een klant uit de fashionsector.

FAMOUS zal instaan voor de lancering van de Marie Jo herst- en wintercollectie. Net zoals bij de meeste klanten, zal het ook Marie Jo bedienen met een een waaier aan communicatiedisciplines. Gaande van strategisch merkenadvies over reclame en direct marketing tot de ontwikkeling van de collectiebrochures en het POS-materiaal.
 
Met dit nieuwe prachtmerk is het team van Account Director Mieke Van de Gehuchte dit jaar enthousiast aan het werk gegaan.   

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden