FAMOUS schakelt 2BE in hoogste versnelling

2BE en FAMOUS lanceren vandaag ‘Herken de Turbostem’. Een ludieke campagnewedstrijd met een bijzonder hoog Topgear-gehalte. Op 2be.be imiteert garagist-beatboxer ‘Mathieu Moteur’ verschillende motoren. Deelnemers die kunnen raden welke drie modellen deze menselijke motor nadoet, maken kans op de natte droom van velen: een van de 15 ritjes in een dikke sportbak. 

Hoofdrolspeler ‘Mathieu Moteur’ (AKA Uruz) is een grote naam binnen de wereld der beatboxers. Zo mocht hij afgelopen jaar nog de titel van Belgisch Vicekampioen op zijn palmares schrijven.

De wedstrijd wordt aangekondigd met een tv-spot, een radiospot, advertenties en een online bannering campagne.

Campagnewedstrijd : http://2be.be/turbostem

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden