FAMOUS onvergetelijk voor DELA

FAMOUS onvergetelijk voor DELA

DELA lanceert vandaag een nieuwe campagne. Deze werd bedacht door FAMOUS en wil ons aantonen dat we misschien wel onvergetelijk zijn, maar niet onsterfelijk. De TV-spot speelt zich af doorheen verschillende periodes sinds de jaren '60. Het geheel wordt begeleid door het nummer ‘Unforgettable’ van Nat King Cole, gecoverd door Will Tura.

In deze nieuwe campagne leggen DELA en FAMOUS de nadruk op mooie herinneringen en de emoties die hiermee gepaard gaan. De video volgt de relatie van vader en zoon doorheen de tijd en hun gemeenschappelijke passie voor de fiets sinds de jaren ’60 tot vandaag.

De campagne zal vanaf vrijdag te zien zijn op de nationale TV-zenders en wordt vanaf midden-maart ondersteund door online bannering en radiospots.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden