Famous lanceert nieuwe vivabox voor de OVB: Samen naar de Advocaat

Famous lanceert nieuwe vivabox voor de OVB: Samen naar de Advocaat

Monday, May 5, 2014 — Brussel, 5 mei 2014 – Famous en De Orde van Vlaamse Balies, die alle Vlaamse advocaten groepeert, lanceren vandaag de vivabox: Samen naar de advocaat. De OVB liet een onderzoek uitvoeren waaruit bleek dat slechts 1 op de 3 samenwonende koppels al enig advies heeft ingewonnen over de financiële gevolgen als er iets fout zou gaan in hun relatie. De vivabox “samen naar de advocaat” kan je cadeau geven aan iemand die je graag hebt, voor een juridisch advies bij een advocaat bij belangrijke momenten in het leven. Goed advies is immers goud waard.

Uit een onderzoek in opdracht van de OVB door iVox bij 1036 Vlaamse niet-singles tussen 24 en 70 jaar blijkt dat slechts 1 op de 3 samenwonende koppels al enig advies heeft ingewonnen over de financiële gevolgen in het geval er iets fout zou gaan in hun relatie (ziekte, overlijden, einde relatie). Opvallend: hoe jonger de koppels, hoe minder bespreekbaar het onderwerp.

 

Met de introductie van de vivabox “Samen naar de advocaat” hoopt de Orde van Vlaamse Balies de drempel te verlagen voor mensen om zich degelijk te informeren. De vivabox richt zich voornamelijk tot ouders, grootouders, peters en meters, die hun dochter, zoon, kleinkind of doopkind willen behoeden van een financiële tegenslag en hen een gratis juridisch advies op maat bij een advocaat willen schenken.

 

De Orde van Vlaamse Balies creëerde een speciale website www.trouwenofsamenwonen.be met veel weetjes waar de gelukkige die de vivabox krijgt zich alvast kan informeren over de materie die hem het meest aanbelangt. Zo kan hij zeer gerichte vragen stellen aan de advocaat die hij raadpleegt en krijgt hij een advies op maat.

 

De vivabox is te verkrijgen via www.vivabox.be en kost 79,95 euro. Meer info kunt u vinden op www.trouwenofsamenwonen.be