FAMOUS lanceert eerste campagne voor Quick-Step

FAMOUS lanceert eerste campagne voor Quick-Step

Na de aankondiging van de samenwerking in maart lanceert FAMOUS vandaag zijn eerste campagne voor Quick-Step. De afgelopen weken werkte het creatief bureau aan de creatie van een imagocampagne die zich vertaalde in een tv-spot, een YouTube-video en een printadvertentie. 

Onder het creatief platform ‘The start of something beautiful’ brengt FAMOUS in de spot de centrale rol van een vloer in het leven van de bewoners in beeld, met oog voor het design ervan.

De campagne moet ook buiten onze landsgrenzen Quick-Step’s awareness versterken. De televisiespot wordt uitgezonden in Spanje, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werden er ook aangepaste taalversies voor andere Europese landen voorzien om te verspreiden via YouTube. Het geheel wordt ondersteund met een printcampagne. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden