Famous lanceert drie nieuwe radiospots voor Vroom.be

Brussel, 22 april 2014 - Herkenbaarheid, daar draait het om in de nieuwe radiospots voor Vroom.be. Famous en Vroom.be lanceren een reeks herkenbare spotjes waarin telkens een bepaald type chauffeur aan het woord wordt gelaten. Een type chauffeur dat iedereen wel kent. Gelukkig heeft hij of zij telkens een wagen gevonden die bij zijn of haar persoonlijkheid past. Op Vroom.be natuurlijk.

Zo komen in de eerste wave de middenvaksrijder, de charmante chauffeur en … het fileratje aan bod.

 

Vroom is onderdeel van het Mediahuis. Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes en Zimmo.

 

De spots lopen vanaf 21 april op StuBru, MNM, Joe fm, Q-Music en Nostalgie.

 

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden