Famous laat mensen die stotteren hun beste grap bovenhalen voor Wereldstotterdag

Famous laat mensen die stotteren hun beste grap bovenhalen voor Wereldstotterdag

Vandaag is het Wereldstotterdag. De dag bij uitstek om eens goed te lachen met mensen die stotteren. Want zij krijgen het misschien niet zo goed gezegd, ze hebben evenveel geestige dingen te melden als u en ik. Daarom lanceert VZW Belangengroep Stotterende Mensen in samenwerking met Famous een nieuw initiatief: wwww.stottercomedyclub.be: mensen die stotteren halen hun beste grap of anekdote over stotteren boven. Want durven spreken is de beste manier om stotteren te overwinnen. 

 

De site wordt op gang getrokken door zanger Tom Helsen en journalist Luckas Vander Taelen, die zelf ook al jarenlang stotteren. De VZW Best nodigt alle mensen die stotteren vriendelijk uit om zelf ook een grap of anekdote over stotteren in te zenden. Bedoeling is om de komende dagen meerdere filmpjes toe te voegen met geestige verhalen en grappen. Gert Reunes van Belangengroep Stotterende Mensen: “Met deze website beogen we dat de mens die stottert zichzelf leert relativeren en met meer humor door het leven gaat.”

 

Meer info op www.stottercomedyclub.be

 

Voor meer info of interviews, gelieve contact op te nemen met:

Kathy Van Looy

PR Manager Famous

kathy.vanlooy@famous.be

0479 98 98 77

 

Gert Reunes, voorzitter VZW Best

0495 27 26 73

 

 

Luckas Vander Taelen

0475 28 36 09

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden