FAMOUS laat mannen scoren bij hun vrouw met 2BE

Op 15 september gaat de Champions League opnieuw van start. 2BE en FAMOUS lanceren een nieuwe campagne om aan te kondigen dat het kampioenenbal in tegenstelling tot vorig jaar twee avonden per week wordt uitgezonden. Goed nieuws voor de mannen onder ons. Iets minder voor hun wederhelft. Een man die twee avonden per week aan het televisiescherm gekluisterd zit, zal dat moeten compenseren. In die optiek bedacht FAMOUS een campagne die werd uitgewerkt op televisie, radio en in print. 

Via de campagne geeft 2BE mannen tips om punten te scoren bij hun vrouw, zodat ze zonder probleem de televisie twee avonden kunnen inpalmen. De WC-bril niet rechtop laten staan, de blik van een knappe blonde vrouw negeren of een gezellige avond op restaurant inplannen, zijn maar enkele ideetjes om je vrouw voor je te winnen en optimaal van de Champions League te kunnen genieten.

De campagne vertaalt zich in drie televisiespots, vier radiospots, een printcampagne en een outdoor actie bij Kinepolis. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden