FAMOUS laat mannen scoren bij hun vrouw met 2BE

Woensdag 2 september 2015 — Op 15 september gaat de Champions League opnieuw van start. 2BE en FAMOUS lanceren een nieuwe campagne om aan te kondigen dat het kampioenenbal in tegenstelling tot vorig jaar twee avonden per week wordt uitgezonden. Goed nieuws voor de mannen onder ons. Iets minder voor hun wederhelft. Een man die twee avonden per week aan het televisiescherm gekluisterd zit, zal dat moeten compenseren. In die optiek bedacht FAMOUS een campagne die werd uitgewerkt op televisie, radio en in print. 

Via de campagne geeft 2BE mannen tips om punten te scoren bij hun vrouw, zodat ze zonder probleem de televisie twee avonden kunnen inpalmen. De WC-bril niet rechtop laten staan, de blik van een knappe blonde vrouw negeren of een gezellige avond op restaurant inplannen, zijn maar enkele ideetjes om je vrouw voor je te winnen en optimaal van de Champions League te kunnen genieten.

De campagne vertaalt zich in drie televisiespots, vier radiospots, een printcampagne en een outdoor actie bij Kinepolis. 

2BE Champions League - Badkamer

2BE Champions League - Slaapkamer

2BE Champions League Dijk