Famous kleurt het leven van kinderen voor Electrabel

Brussel, 9 april 2013 – Famous Brussel lanceert samen met Electrabel en SOS Kinderdorpen een nieuwe campagne in Brussels Airport. Op de interactieve muur die eind 2012 in Zaventem werd geplaatst, zien we nu een kindertekening van een dorp. Wanneer passagiers voorbijkomen, wordt het dorp ingekleurd en geanimeerd. Want iedereen kan met een kleine gift kleur geven aan het leven van kinderen. Design en animatie werden verzorgd door Famous, de technische realisatie is van de hand van Brandfirst. De campagne werd gelanceerd op 4 april in aanwezigheid van Kim Gevaert, één van de ambassadrices van de organisatie.

De campagne is nog tot eind juni te bewonderen in Brussel Airport. Ze gaat samen met een affiche die de passagiers uitnodigt om SOS Kinderdorpen te steunen via www.sos-kinderdorpen.be.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden