FAMOUS keert terug naar de jaren 90 voor De Lijn

Reclamebureau FAMOUS lanceert een nieuwe campagne voor De Lijn waarin Jimmy Samijn van de Vlaamse Boysband Get Ready! opnieuw de hoofdrol speelt. In de campagne nodigt hij gebruikers uit om de smartphone applicatie van De Lijn te downloaden zodat ze hun halte nooit missen, routes beter kunnen plannen en eenvoudig kunnen betalen via sms.  Aan de hand van online filmpjes, radiospots en een social media plan duiken we met deze campagne helemaal terug de jaren 90 in.

De campagne, die 11 april wordt gelanceerd, toont drie situaties waarbij reizigers van De Lijn de app nog niet gedownload hebben: een reiziger die zijn busticket contant betaalt, een vrouw die op haar iPad surft en zo haar halte mist en tot slot een jongen die niet weet welke bus hij moet nemen om op zijn bestemming te geraken. Jimmy van Get Ready! komt dan telkens bij toverslag in beeld, en legt de reizigers uit dat contant betalen, een halte missen en niet weten welke bus te nemen toch zo jaren 90 is. Hij vertelt hen dan dat ze maar beter de app van De Lijn kunnen downloaden.

Focus ligt op de online filmpjes, maar ook radiospots, een social media plan en een online banneringcampagne zullen worden ingezet.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden