FAMOUS gaat serieus ‘hart’ voor 2BE

Meer dan 100 Belgen wachten op een nieuw hart. Ter gelegenheid van Valentijn wil 2BE het belang van hartdonoren onder de aandacht brengen. Met een crossmediale awareness campagne hoopt 2BE zo in samenwerking met BELDONOR meer orgaanregistraties te genereren en de orgaanproblematiek bespreekbaar te maken. 1 geregistreerde donor kan 8 andere mensenlevens redden. De campagne roept op om je via www.2BE.be te registreren als orgaandonor. Na registratie ontvang je een e-mail met enkele eenvoudig te volgen stappen om de procedure op te starten.

Schenk deze valentijn je hart aan iemand die het echt nodig heeft

Om deze campagne te promoten creëerde FAMOUS voorlopig twee televisiespots en drie radiospots met telkens een verschillend scenario. Een koppel viert samen Valentijn tot plots iemand zegt dat hij/zij dit jaar zijn hart aan iemand anders schenkt. Door de voice-over wordt duidelijk dat die persoon zich opgaf voor orgaandonatie.

Daarnaast zijn er ook verschillende advertenties elk met een opvallende valentijnsboodschap.  De contouren van een echt hart worden weergegeven met daarin een verrassende rijm. Verder wordt de actie online ondersteund door een banneringcampagne en een Facebookactivatie. Ook op Twitter zal de campagne serieus leven met de hashtag #serieushartgaan.

De campagne start vandaag en loopt op zijn einde op Valentijn zelf, 14 februari.  2BE en FAMOUS plannen nog een extra communicatie achteraf om alle nieuwe orgaanregistraties te bedanken.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden