Famous en Sheba kokerellen op Q-music en JoeFM

Famous en Sheba kokerellen op Q-music en JoeFM

Brussel, 18 augustus 2014 - We horen een vrouw en een man die een heerlijke zalmmousse bereiden. Alsof we ons in een kookprogramma bevinden. De beschrijvingen van het gerecht doen je het water in de mond krijgen. Maar dan krijgt de luisteraar een verrassing op zijn bord: Het gerechtje wordt smakelijk opgegeten door … een kat. De boodschap is duidelijk: ‘Dit was het recept voor een Zalmmousse van Sheba. Uw kat zal er ook gek op zijn.’

De spot is het resultaat van de wedstrijd www.tonyhertzindestudio.be, georganiseerd door de Medialaan Radio. De wedstrijd werd gewonnen door Diederik Jeangout en Pieter Claeys, creatief team bij Famous. De spot werd geregisseerd door Tony Hertz en Raf Debraeckeleer en zal vanaf morgen 'on air' zijn. Zo belandt Sheba, al jarenlang klant bij Famous, voor het eerst op radio. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden