Famous en Neckermann presenteren ‘Nancy’

Brussel, 22 mei 2013 – Vandaag start de nieuwe Last-Minute campagne van Neckermann. Het ideale moment voor de touroperator en zijn creatief bureau Famous om een nieuwe medewerker voor te stellen: Nancy. Zij wordt het nieuwe icoon dat symbool staat voor Neckermann’s engagement steeds de laagsteprijsgarantie te bieden. De campagne start met een radiospot van 35 seconden. Later volgen nog een TV-campagne, printadvertenties, POS-ondersteuning en een tweede reeks radiospots.

Nancy, een verhaal over de laagsteprijsgarantie

Neckermann stelt alles in het werk om zijn klanten een vakantieverblijf te bieden aan de laagsteprijsgarantie. De touroperator wil hier met klem de nadruk op blijven leggen. Dat is meteen ook de reden waarom Neckermann, in samenwerking met Famous, een campagne lanceert met in de spotlights ‘Nancy’. Zij staat vanaf vandaag symbool voor de laagsteprijsgarantie die Neckermann zijn klanten biedt.

De eerste fase van de campagne start vandaag met een radiospot die de Last-Minute promoties in de picture plaatst. De spot werd in de vorm van een casting gegoten waarbij men op zoek gaat naar een enthousiaste stem ter promotie van Neckermann’s laagsteprijsgarantie. Na het horen van een reeks stemmen, wordt uiteindelijk gekozen voor de charmante stem van Nancy. Een goede start ter lancering van Neckermann’s nieuwe personnage aan het grote publiek.        

De andere radiospots, advertenties, POS-materiaal voor de Neckermann vakantiewinkels en de TV-spot volgen midden juni. Allen moeten zij Nancy positioneren als symbool voor de competitieve prijzen die Neckermann zijn klanten biedt.

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden