Famous en Neckermann nemen je mee op een zorgeloze vakantie

Neckermann lanceert vandaag zijn nieuwe TV-spot ter promotie van de vroegboekacties voor de aankomende zomervakanties. Een grote première voor de touroperator. Het gaat hier immers om de allereerste tv-spot in de geschiedenis van Neckermann. Wat is de boodschap van de spot? Klanten tonen dat de laagste prijzen niet noodzakelijk hoeven te botsen met een uitstekende service Integendeel! Neckermann legt zijn klanten graag in de watten en wil dat ook bewijzen. Voor de gelegenheid hebben Neckermann-werknemers zich geëngageerd mee te acteren in de spot die op originele wijze de kwaliteit van de beroemde Neckermann-service uitbeeldt.

En ... actie!

Neckermann staat bekend om zijn laagste prijsgarantie. Dat is geen geheim, elke campagne legt hier de nadruk op. Deze keer gaat Neckermann echter een stapje verder. De touroperator benadrukt dat lage prijzen ook perfect kunnen samen gaan met een uitstekende service. Bovendien beslisten reclamebureau Famous en Neckermann voor het eerst in de Neckermann-geschiedenis een TV-spot te draaien.

Jean-Marc Wachsmann, Associate Creative Director bij Famous: “Neckermann is zich goed bewust van het belang van vakantie voor zijn klanten. De leden van onze Everybody Famous Community hebben het nog maar eens bevestigd: dit zijn de belangrijkste dagen van het jaar voor tal van gezinnen. We moesten dus op ludieke wijze aantonen dat Neckermann uitzonderlijke aandacht schenkt aan de kwaliteit van zijn service. Tegelijk dienden we de positionering als competitieve prijsaanbieder te bewaren.” Een uitdaging die de werknemers van Neckermann helemaal zagen zitten ...

Van toegewijd personeel gesproken

Wie is er beter geplaatst om over de Neckermann-service te getuigen dan de mensen die zich dag na dag inzetten voor de klanten van Neckermann? Om de kwaliteit van zijn service letterlijk en figuurlijk in de verf te zetten, heeft de touroperator er expliciet voor gekozen geen acteurs te gebruiken voor zijn tv-spot. Het zijn de werknemers zelf die zouden acteren. Zo spot de kijker volgende leden van het Neckermann-team in het filmpje: David (Business Analyst), Anthony (Product Manager Ski), Jiri, Géraldine en Alexandra (vakantieconsulenten). Alle vijf stapten ze enthousiast in dit nieuwe avontuur, om zo hun klanten te kunnen tonen wat ‘in de watten gelegd worden’ bij Neckermann voor hen kan betekenen.

De campagne is vanaf 24 december te zien op de nationale TV-zenders en loopt tot en met 13 januari. Begin januari wordt ze verder ondersteund door een radiocampagne die zich focust op de promoties zelf. Het geheel wordt tot slot ook aangevuld door een affichagecampagne in de vakantiewinkels van Neckermann.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden