FAMOUS en Ketnet schuiven aan tafel

FAMOUS lanceert een nieuwe campagne voor Karrewiet, het jeugdjournaal van Ketnet. Een televisiespot,  leuke radiospots en subtiele advertenties voor een campagne die zowel ouders als kinderen aan het lachen zal brengen.

Om de voordelen van Karrewiet in de verf te zetten, heeft FAMOUS een leuke campagne bedacht die gaat over ‘keukentafelgesprekken’. Inderdaad, is er een geschikter moment voor groot en klein dan het avondmaal om over belangrijke onderwerpen samen te discussiëren?

Een campagne die laat zien dat kinderen met Karrewiet veel nieuwe dingen leren en ze aanzet tot nadenken. Ontdek de tv-spot, twee radiospots en vier advertenties hieronder.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden