Famous en Gerard’s beschermen onze politici tegen de zon

De verkiezingen zijn al een tijd achter de rug. Toch hangen er na 12 weken hier en daar nog steeds verkiezingsaffiches. Het effect van de zon op deze affiches is duidelijk zichtbaar: de politici zien er allesbehalve gezond uit. Dit symboliseert perfect het schadelijk effect van de zon op de huid. Het Italiaanse cosmeticamerk Gerard’s maakte hier gretig gebruik van om zijn nieuw gamma zonneproducten "Punta Ala" aan het grote publiek voor te stellen en mensen te sensibiliseren rond zonnebescherming.

Op verkleurde verkiezingsaffiches werd een sticker aangebracht die het gezicht van de politicus omkadert met de boodschap : « The sun damages. Protect your skin. » Door de verkiezingsaffiches op een dergelijke manier te manipuleren, willen Famous en Gerard’s mensen sensibiliseren omtrent de nefaste invloed van de zon op een onbeschermde huid. Deze guerilla-actie, die plaatsvond twee dagen na het verschijnen van een artikel omtrent de verkiezingsaffiches in Het Laatste Nieuws, wordt geïllustreerd in verschillende visuals.

Meer info over Gerard’s : http://www.gcosmetics.com/

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden