FAMOUS en Electrabel laten Kito de toekomst ontdekken

FAMOUS en Electrabel laten Kito de toekomst ontdekken

Maandag 4 mei 2015 — De energieverslinder en mascotte van Electrabel, Kito, is terug van weggeweest in een gloednieuwe, futuristische tv-spot. We vinden hem terug in zijn nieuwe huis vol hoogtechnologische snufjes. Maar hij is niet alleen. In deze futuristische wereld wordt Kito vergezeld door een robothond. Met deze nieuwe campagne wil Electrabel aantonen dat zij zich volop voorbereidt op de toekomst en inspeelt op de manier waarop we energie in de toekomst zullen gebruiken. De grappige tv-spot gaat gepaard met het platform www.energiemorgen.be. Op dit platform vinden consumenten informatie terug over de verschillende domeinen waarin Electrabel investeert met het oog op de toekomst. De campagne gaat van start op 6 mei.

Met deze spot is Kito toe aan zijn zesde avontuur. Na het succes van de spot met de puppy’s , zien we onze helden deze keer terug in een futuristische setting. Zoals gewoonlijk verslindt Kito energie. Doordat de spot zich afspeelt in de toekomst gebeurt dit deze keer wel op een andere manier dan we van hem gewend zijn.

De tv-spot, ook uitgezonden op YouTube,  zal ondersteund worden door een affichecampagne. Het platform bevat alle informatie over de verschillende domeinen waarin Electrabel zeer actief investeert, op vlak van « de energie van morgen »: oa. het geconnecteerde huis, energieproductie, mobiliteit en energie-efficiëntie.

Alle informatie vindt u op : www.energiemorgen.be

Electrabel - EnergieMorgen.be - Kito

Anne-Cécile Collignon PR Manager at Famous