Famous en Delta Lloyd organiseren ‘CEO Rodeo’

Ondernemend talent uitgedaagd om plaats te nemen in CEO stoel 

In haar zoektocht naar ondernemend en ambitieus talent lanceren Delta Lloyd Life en Famous vandaag in station Brussel-Zuid de ‘CEO Rodeo’. Onder het motto “Zit er een CEO in jou?” daagt de verzekeraar geïnteresseerden uit plaats te nemen in Jan Van Autreve’s CEO-zetel, die voor de gelegenheid is omgebouwd tot een mechanische rodeo-bureaustoel. Doel? Zo lang mogelijk blijven zitten. Meteen nadat de deelnemers van hun stoel worden gegooid, zien zij hoeveel procent kans zij hebben om CEO te worden. Werkzoekenden die de smaak te pakken hebben, worden aangemoedigd om via de website www.ceorodeo.be te solliciteren. De CEO Rodeo is nog tot 6 maart te bestijgen in Brussel-Zuid en zal daarna nog te zien zijn op jobbeurzen, in stations en in scholen.
 
Het filmpje van Jan Van Autreve is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=frgI_6XtiQc

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden