FAMOUS en de Orde van Vlaamse Balies organiseren de ‘Nacht van de Ondernemer’

Voor 86 % van de ondernemers die ’s nachts wakker ligt over zijn zaak

Ondernemers zijn altijd bezig met hun zaak. Dag en nacht. Bij velen leidt dat tot nachtelijk gepieker en slapeloze nachten. Dat blijkt ook uit onderzoek van de Orde van Vlaamse Balies, in samenwerking met UNIZO. Maar liefst 86 % van de ondernemers zegt ’s nachts wakker te liggen. Bij 22 % is dat zelfs meerdere keren per week. Om ondernemers alvast van hun juridische zorgen te ontlasten, organiseren FAMOUS en de Orde Van Vlaamse Balies ‘De Nacht van de Ondernemer’. Tijdens de nacht van 19 op 20 november kunnen ondernemers voor gratis juridisch advies terecht bij een ploeg advocaten, elk met een specifieke juridische kennis. Zo slapen de ondernemers nadien weer op beide oren. Een afspraak maken kan nog tot 18 november via www.nachtvandeondernemer.org.

De Nacht van de Ondernemer wordt aangekondigd met filmpjes die online in pre-roll worden geadverteerd. In elk van de drie filmpjes is te zien hoe juridische zorgen van ondernemers ’s nachts plots monsterlijk echt lijken te worden. Zo zien we een nachtlampje die een woelende ondernemer uit zijn slaap houdt door hem er aanhoudend op attent te maken dat hij zijn ideeën misschien toch maar had moet laten pattenteren, wil hij niet failliet gaan. In een andere slaapkamer zien we het schilderij ‘De Schreeuw’ tot leven komen dat de mogelijke gevaren van een failliete leverancier blijft uitschreeuwen. In een laatste filmpje zien we ten slotte een jonge mama waarbij het clownpopje van haar dochtertje haar confronteert met de gevolgen van haar aansprakelijkheid. Wat als een van haar werknemers van een stelling zou vallen? Zou ze dan, vanuit de gevangenis, nog voor haar dochtertje kunnen zorgen?

De Nacht van de Ondernemer gaat vooraf aan de jaarlijkse ‘Dag van de Ondernemer’, georganiseerd door Unizo, die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 20 november. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden