FAMOUS en 2BE lanceren buitengewone campagne

FAMOUS en 2BE lanceren buitengewone campagne

FAMOUS lanceert buitengewone campagne om de start van het nieuwe seizoen van ‘The X-files’ op 2BE aan te kondigen. De campagne  speelt in op echte buitenaardse verschijnselen en bestaat uit 2 TV-spots en 2 radiospots. 

De spots vertrekken vanuit echte reportages en tonen echte UFO footage, ooit vastgelegd door amateurs. Met de baseline ‘Door wie worden we bekeken ?’ nodigt de spot uit naar het nieuwe seizoen van ‘The X – files’ te kijken op 2BE.

Om deze bovenaardse beelden te bemachtigen, werkte FAMOUS samen met het Belgisch UFO-meldpunt, hét meldpunt voor vreemde luchtverschijnselen.

Ook de radiospots, zijn op hun beurt steeds korte items, die opgehaald werden uit oude reportages of nieuwsmedia.

De campagne ging van start op zondag 24 april, samen met de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘The X-files’ op 2BE.  

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden