FAMOUS Brussels wereldwijd sportief aan de slag met Domyos

Na een competitie met twee Franse bureaus koos Decathlon voor het Belgische FAMOUS als nieuw creatief bureau voor Domyos. Dat is één van de grootste huismerken van de Franse sportwinkelketen die wereldwijd actief is in meer dan tweeëntwintig landen. Domyos is actief in het domein van fitness, dans en gymnastiek. Het uittredend bureau is het Parijse bureau Fred & Farid. FAMOUS Brussels zal instaan voor de wereldwijde campagnes van het merk. De eerste campagne van FAMOUS Brussels voor Domyos zal begin volgend jaar worden gelanceerd.

“Van alle bureaus begreep FAMOUS het beste de state-of-mind van onze doelgroep. Dat wisten ze bovendien te vertalen in een creatief hoogstaande campagne”, verklaart Erika Vanobbergen, International MarCom Director van Domyos de keuze voor FAMOUS Brussels. “Bovendien streven FAMOUS Brussels en Decathlon ook dezelfde waarden, zoals vitaliteit en oprechtheid, na.”

“Het verheugt me enorm dat we als Belgisch bureau steeds vaker de kans krijgen om ons talent los te laten op internationale campagnes. Na Quick-Step is Domyos immers al de tweede internationale nieuwkomer in ons portfolio op een half jaar tijd”, vertelt Marc Fauconnier, CEO van FAMOUS Brussels fier. 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden