FAMOUS Brussels wereldwijd sportief aan de slag met Domyos

Maandag 28 september 2015 — Na een competitie met twee Franse bureaus koos Decathlon voor het Belgische FAMOUS als nieuw creatief bureau voor Domyos. Dat is één van de grootste huismerken van de Franse sportwinkelketen die wereldwijd actief is in meer dan tweeëntwintig landen. Domyos is actief in het domein van fitness, dans en gymnastiek. Het uittredend bureau is het Parijse bureau Fred & Farid. FAMOUS Brussels zal instaan voor de wereldwijde campagnes van het merk. De eerste campagne van FAMOUS Brussels voor Domyos zal begin volgend jaar worden gelanceerd.

“Van alle bureaus begreep FAMOUS het beste de state-of-mind van onze doelgroep. Dat wisten ze bovendien te vertalen in een creatief hoogstaande campagne”, verklaart Erika Vanobbergen, International MarCom Director van Domyos de keuze voor FAMOUS Brussels. “Bovendien streven FAMOUS Brussels en Decathlon ook dezelfde waarden, zoals vitaliteit en oprechtheid, na.”

“Het verheugt me enorm dat we als Belgisch bureau steeds vaker de kans krijgen om ons talent los te laten op internationale campagnes. Na Quick-Step is Domyos immers al de tweede internationale nieuwkomer in ons portfolio op een half jaar tijd”, vertelt Marc Fauconnier, CEO van FAMOUS Brussels fier.