FAMOUS brengt Tomorrowland naar Klara

Klassieke en dancemuziek hebben meer raakpunten dan op het eerste gezicht gedacht. Via het programma ‘Tomorrowland Classic’, een programma boordevol beats met invloeden van klassieke muziek, willen FAMOUS en Klara nieuwe luisteraars laten kennismaken met de wondere wereld van klassieke muziek.

Vanaf maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli begeven oa. Regi, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig en Dave Clarke zich achter de draaitafel van Klara en verklappen ze waar zij de mosterd halen voor hun muziek.

Het tijdelijke radioprogramma wordt ondersteund met een printcampagne en een televisiespot, die ook wordt verspreid via YouTube

Op zaterdag 25 en zondag 26 juli wordt het programma in repeat uitgezonden voor de Tomorrowland afterparty: van 23 uur tot 4 uur ’s ochtends op Klara.

 

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden