Famous & BOIC gaan naar RIO

Famous & BOIC gaan naar RIO

Brussel 12 februari 2014 – Famous en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) vertrekken binnenkort hand in hand richting Rio. Na het raadplegen van verschillende bureaus, koos het BOIC voor Famous als partner voor de campagne naar aanleiding van de Olympische Spelen van 2016 in Rio.

In het kader van de Olympische Spelen in 2016, verbinden het BOIC en Famous zich ertoe een campagne uit te werken via alle mogelijke communicatiekanalen. Het betreft hier een samenwerking op lange termijn, maar de eerste vruchten hiervan zullen reeds in het najaar van 2014 het licht zien.

Ter herinnering, Famous verzorgde reeds de communicatie van Be Gold voor het BOIC. Be Gold is een initiatief van het BOIC om specifieke projecten op het vlak van de rekrutering, ontwikkeling en ondersteuning van jonge sporttalenten te promoten met het oog op de Olympische Zomerspelen in 2020 en de Winterspelen van 2022. Het Be Gold project is gestoeld op een samenwerking tussen verschillende partners: BLOSO, ADEPS, de Duitstalige Gemeenschap, de federale staat via de Nationale Loterij en natuurlijk... het BOIC. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden