ENGIE Electrabel en FamousGrey delen samen de mooiste energie

“De mooiste energie is de energie die je samen deelt” is de boodschap van de nieuwe eindejaarsspot van ENGIE Electrabel. In de spot is te zien hoe mensen tijdens de eindejaarsperiode hun huis verlaten, het licht uitknippen en samen komen om feest te vieren. Op die manier delen ze hun energie, letterlijk en figuurlijk. De eindejaarsperiode is immers de periode bij uitstek waarin familie en vrienden centraal staan en mooie momenten samen gedeeld worden.  ENGIE Electrabel koppelt in deze spot dus energie aan een warme en menselijke boodschap. Samen delen.

De nieuwe spot is de 3de eindejaarsspot die Famousgrey voor ENGIE Electrabel creeërde. Een emotionele spot die ENGIE Electrabel traditiegetrouw naar aanleiding van het einde van het jaar brengt en laat zien hoe mooi energie kan zijn.

Naast de spot die te zien zal zijn op YouTube, televisie en bioscoop, is er ook een activatie in de bioscoopzalen. Vanaf 23 december kunnen bezoekers een leuke eindejaars-GIF maken. In een mooi en sfeervol decor worden ze uitgenodigd om ‘samen’ hun energie te delen en te tonen voor het oog van de camera. Ze krijgen hiervan een foto mee en kunnen hun geanimeerde GIF ook onmiddellijk delen op hun Facebookpagina. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden