ENGIE Electrabel en FAMOUS gaan voor energie die beter wordt, dag na dag

ENGIE Electrabel en FAMOUS gaan voor energie die beter wordt, dag na dag

Dinsdag 12 april 2016 — Electrabel wordt ENGIE Electrabel. En dat is meer dan louter een naamsverandering… De wereld verandert en de manier waarop we energie produceren en consumeren bijgevolg ook. Met een toekomst van duurzamere, slimmere en zuinigere energie voor ogen, helpt ENGIE Electrabel dit nieuwe tijdperk mee vorm te geven. In haar eerste campagne nodigt ENGIE Electrabel iedereen uit om dag na dag beter om te gaan met energie, met innoverende oplossingen voor een slimmer verbruik. De campagne wordt ondertekend door FAMOUS en toont aan dat ENGIE Electrabel zich als nooit tevoren inzet voor de toekomst van onze energie.

De campagne stelt de nieuwe identiteit en het nieuw engagement van het merk voor: een nieuw logo, een nieuwe campagnelijn, een nieuwe boodschap. Ze wordt vandaag gelanceerd met een affichage campagne, een TV spot, radio spots, een wikkel in Metro, en daarnaast ook een digitaal luik, allemaal bedacht en uitgevoerd door FAMOUS. De regie van de TV spot was in handen van Jake Mengers, de 3D artiest die ook verantwoordelijk was voor de beroemde dancing poney

Met deze toekomstgerichte campagne trekt ENGIE Electrabel resoluut de kaart van het optimisme en alle voordelen van een betere omgang met energie.

 

Deze eerste fase wordt gevolgd door een campagne waarbij het accent zal liggen op boxx, het nieuwe digitale brein in huis. Het gaat daarbij over de enige slimme thermostaat op de markt die het energieverbruik in real time meet en vertaalt in Euro’s. boxx is een concreet voorbeeld van de tools die ENGIE Electrabel aanbiedt om beter om te gaan met energie.

Electrabel wordt ENGIE Electrabel

Anne-Cécile Collignon PR Manager at FAMOUS