Electrabel en Famous brengen energie tot leven met nieuwe eindejaarscampagne

Maandag 17 december 2012 — Brussel, 17 december 2012 - De eindejaarsperiode nadert met rasse schreden: dé perfecte gelegenheid voor Electrabel om uit te pakken met een nieuwe imagocampagne. Reclamebureau Famous maakte een nieuwe televisiespot die Electrabel’s belofte “Het is jouw energie” nieuw leven inblaast. De reclamespot kadert binnen een bredere campagne die inspeelt op onze emoties en een positieve beleving van energie beoogt.

“Het is jouw energie”

De nieuwe campagne van Electrabel illustreert op magische en technologische wijze de kracht van  menselijke energie. In de nieuwe TV-spot, ontwikkeld door Famous, zien we een groot LED-scherm dat interageert met twee voorbijgangers. De energie van de passanten wordt rechtstreeks vertaald op het LED-scherm.

Jean-Marc Wachsmann, Associate Creative Director bij Famous: “Het LED-scherm reageert onmiddellijk op de ideeën en emoties van voorbijgangers. Het bezorgt hen een spectaculaire, onvergetelijke,  intense ervaring. Het LED-scherm vertaalt op een mooie, bijna poëtische manier de merkbelofte van Electrabel: “Het is jouw energie”.

Flying Stars

Vanaf 21 december zal het LED-scherm uit de reclamespot ook te zien zijn in de luchthaven van Zaventem maar in een live versie en met een aangepaste animatie. Voorbijgangers die vrienden en familie gaan bezoeken tijdens de eindejaarsfeesten kunnen ter plaatse naar hartenlust interageren met een ‘sterrenhemel’ in LED. Want hoewel videobeelden heel sterk zijn, gaat er niets boven een live experience. Het LED-scherm krijgt de volgende twee jaar een vaste plek in de luchthaven van Zaventem en wordt een belangrijk medium in de toekomstige, interactieve Electrabel-campagnes.

De eindejaarscampagne van Electrabel wordt gedragen door verschillende media:

  • Vanaf 17 december zal de TV-spot te zien zijn op alle nationale TV-zenders. Op 19 december verschijnt ze ook in de cinemazalen.
  • Het LED-scherm is vanaf 21 december te bewonderen in de luchthaven van Zaventem.
  • De affichagecampagne wordt op 17 december ingezet met advertentiepanelen van 36m2 op 16m2, en digitale affiches in de nationale treinstations.
  • Emakina ontwierp een e-card waarmee bezoekers van de Electrabel-site hun naasten het allerbeste kunnen wensen.

 

Electrabel TV Spot: eindejaarscampagne 2012 (NL)