Een heuglijke gebeurtenis voor Kito!

Een heuglijke gebeurtenis voor Kito!

FAMOUS en Electrabel lanceren een nieuwe campagne

Maandag 24 februari 2014 — Brussel, 24 februari 2014 – FAMOUS en Electrabel lanceren vandaag een nieuwe campagne. Een uitgelezen moment om Kito opnieuw in de kijker te zetten, maar niet zomaar….het vijfde avontuur van de energieverspillende hond neemt deze keer een heel andere wending. Kito wordt volwassen en wordt papa! Een grote verandering voor het hele gezin wat andere energiebehoeften met zich meebrengt. Deze spot illustreert het engagement van Electrabel naar haar klanten, want welke veranderingen er zich ook voordoen in het leven, Electrabel luistert en geeft advies op maat. De campagne die vanaf morgen live gaat bestaat uit een spot voor televisie en bioscoop, affiches, advertenties en online.

Het leven verandert, de energiebehoeften ook

Iedereen is er zich van bewust: als een gezin uitbreidt, verandert er een heel leven. In de nieuwe TV-spot van Electrabel ontdekken we dat Kito de gelukkige vader is van vijf schattige puppies. En natuurlijk, het hele gezinsleven verandert maar ook de energiebehoeften. Met deze nieuwe campagne wil Electrabel aan haar klanten laten zien dat ze altijd hun energieverbruik kunnen controleren, zelfs wanneer het leven tal van verrassingen in petto heeft.

Carola Michiels, COO van Famous : « Het gaat hier niet om de zoveelste spot met Kito. In deze spot moesten we verder denken. Kito is niet langer enkel de energieverspillende gekke hond van de voorbije spots. Met zijn rol van papa hebben we hem iets meer verantwoordelijkheid gegeven en hem vergezeld van kleintjes die even gek doen als hij. De situatie blijft grappig, zelfs nu zijn personage geëvolueerd is. Het is een nieuwe fase in het leven van Kito en vooral in de rol die hij speelt in de communicatie van Electrabel. Zelfs al blijft hij het symbool van de energieverspiller. »

De spot die ook in de bioscoop wordt uitgezonden, wordt vergezeld van een affiche-campagne en advertenties. Deze laatste portretteren situaties die gelinkt zijn aan verandering. De TV-spot zal ook in een tweede versie te zien zijn waarbij de Smart producten van Electrabel naar voren worden geschoven.

Kito, zoals in de boekjes

Een week voor de uitzending van de TV-spot, werd een duistere campagne gelanceerd op Facebook. Elke dag konden de fans van de Electrabel Facebook-pagina een foto ontdekken die « gestolen » was uit het privéleven van Kito. Door foto’s te publiceren van Kito die stiekem hondenmanden in de auto inlaadt, alsook een beeld van Kito die in de materniteit aankomt, maakt Electrabel de fans van de Facebook-pagina alvast warm voor de nieuwe TV-spot.

Electrabel - Kito is papa geworden van 5 schattige puppy's! - telefoon

Kito's leven als papa verandert grondig - tablet