Een hele verhuis bij Famous

Woensdag 16 oktober 2013 — Brussel, 16 oktober 2013 – Na een geslaagde verhuis van Anderlecht naar Groot-Bijgaarden heeft Famous haar intrek genomen in het Wivina-klooster. Famous maakte van de gelegenheid eveneens gebruik om vier nieuwe talenten aan te trekken. Ook binnen de bestaande Famous crew verhuisden twee mensen naar een nieuwe functie.

Verschuivingen binnen het creatieve departement

Laurent Dochy vervoegt het team van Creative Directors. Samen met CD Tim Driesen en Associate CD Iwein Vandevyver zal hij als Digital Creative Director de creatieven aansturen.

Het interactieve potentieel voor campagnes krijgt daardoor nog meer aandacht. Laurent zal zijn expertise inzetten over de hele klantenportefeuille.    

Nieuw op het creatieve departement is Lisa Derycke (vroeger bij Weepee). Als Creative Services Assistant zal ze alle praktische zaken coördineren en de workflow van het departement stroomlijnen. Lisa werkt nauw samen met de Creative Directors, die zich zo ten volle op de leiding van hun projecten kunnen focussen.

Lennie De Troyer wordt Final Art Director. Zij neemt de leiding over de designers en zal waken over de kwaliteit en visuele coherentie van alle projecten.  

 

Commerciële versterking met Julien Beck en Hans Michiels

Het commerciële departement krijgt versterking van Julien Beck (Happiness, Emakina) en Hans Michiels (DDB). Julien brengt vier jaar ervaring als Account Manager bij Emakina mee en wordt Brand Manager voor verschillende klanten. Hans wordt Project Manager bij Famous.

 

Stagiair Kevin Peters blijft

Het interactieve departement kan opnieuw rekenen op developer Kevin Peters. Na een intensieve  en meer dan geslaagde stage bij Famous bood het bureau hem nu ook een vaste plaats aan.