Een goeie raad voor uw keuken?

Een goeie raad voor uw keuken?

Famous en Ixina onthullen hun eerste TV-campagne

Brussel, 18 februari 2014 – Famous en Ixina kondigden in september hun nieuwe samenwerking aan. Vandaag lanceert het beroemde agentschap een eerste campagne voor Ixina gebaseerd op een heel nieuwe strategie. De keukenbouwer positioneert zich voortaan in twee grappige TV-spots als raadgever. Een uitgelezen moment om de look & feel te herwerken met een nieuwe baseline en een vernieuwd logo. De campagne wordt gelanceerd vlak voor de aanvang van Batibouw.

De nieuwe campagne van de keukenspecialist is voortaan gebaseerd op een strategie die door Famous werd voorgesteld, waarbij Ixina optreedt als raadgever. Bij Ixina begeleidt men namelijk de klant gedurende de hele fase van aankoop. En dit dankzij de expertise van de medewerkers die de klanten bijstaan om de voor hen juiste keuzes te maken: raadgevingen die volledig afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften van de klant.

Frédéric Berghmans, Communicatieverantwoordelijke IXINA :

Een keuken koop je niet in één, twee, drie. Daar moet je tijd voor maken. Dat is wat onze keukenadvisueurs elke dag doen. IXINA wil immers het verschil maken door het bieden van persoonlijk professioneel advies en praktische tips om van elke keuken een weldoordacht individueel project te maken. Dat willen we onze klanten beloven met deze nieuwe baseline “Over uw keuken is nagedacht”.

Deze nieuwe positionering vertaalt zich in twee TV-spots die vanaf vandaag worden uitgezonden op de nationale televisie. We zien hier grappige situaties van gezinnen die geconfronteerd worden met het dagdagelijkse leven, waarbij ook telkens een gepersonaliseerde oplossing wordt geboden. De TV-campagne start op een cruciaal moment voor de sector: de aanvang van Batibouw. Een ideaal moment om de nieuwe look & feel te ontdekken met een vernieuwd logo en een volledig nieuwe baseline : «Over uw keuken is nagedacht. »

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden