Echte Party Animals nemen volgens Famous de festivaltrein

Vorig weekend zwierde Graspop zijn metalen sluizen open voor een zondvloed van heavy metal, hard rock en… regen. Het perfecte startschot voor de nieuwe festivalzomer en hét moment voor NMBS om de festivaltrein te lanceren. 

De campagne is van Famous en toont op kleurrijke wijze dat echte Party Animals de trein kiezen om naar de festivals te gaan. Enkel zo haal je het meest uit je festivalervaring! Want alles begint al van zodra je op de trein stapt en eindigt pas op het moment dat de trein je weer thuisbrengt.

Voor de Party Animals die nog geen festivaltickets hebben kunnen bemachtigen is er The Festival Train game, te downloaden op www.festivaltrain.be. Diegenen die er het best in slagen om de festivaltrein in de juiste richting te sturen, maken kans op gratis tickets voor de grootste Belgische festivals.

Contacteer ons
Liedewij Verbiest PR Manager, FAMOUS Relations
Liedewij Verbiest PR Manager, FAMOUS Relations
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden