De Tijd en L’Echo nemen voorsprong met FAMOUS

Na de aankondiging van de samenwerking in augustus, lanceert FAMOUS vandaag zijn eerste campagne voor de kranten De Tijd en L’Echo. Ingrediënten voor de nieuwe campagne: een herpositionering, een nieuwe baseline en een sterke visuele identiteit. De campagne vertaalt zich in radiospots, printadvertenties en verschillende tactische campagnes.

Nieuws en inzicht zijn de levensaders van De Tijd en L’Echo. Via dagelijkse duiding, dossiers en extra bijlagen willen beide kranten hun lezers informeren en inspireren. Niet om anderen te volgen, maar om voorsprong te nemen in deze fascinerende tijden van constante verandering. Want vandaag worden overal in de wereld en in razendsnel tempo nieuwe verhalen geschreven.

Om de impact van de nieuwe economie op onze samenleving te vertellen, liet FAMOUS  zich inspireren door de eeuwige zekerheden die meer dan ooit tot het rijk der fabelen behoren. ‘De krekel en de mier’, ‘Assepoester’ en ‘Pinokkio’ werden stuk voor stuk in een nieuw jasje gestoken. De moderne versies kregen vernieuwde archetypes mee die vertellen hoe belangrijk het is om voorsprong te nemen en te ondernemen in deze nieuwe wereld. Samen met deze nieuwe campagne lanceren De Tijd en L’Echo eveneens een bijhorende nieuwe baseline, die de gedeelde ambitie van de nieuwsmerken en hun lezers omvat:

« De Tijd. Neem voorsprong. »

 « L’Echo. Prenez de l’avance. »

De tekeningen die de campagne ondersteunen zijn van de hand van de talentvolle Britse illustratrice Julia Pott. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden