De Tijd en FamousGrey verzachten uw fileleed

De Tijd en FamousGrey verzachten uw fileleed

Pendelt u met de auto naar het werk? Dan is de kans groot dat u tijdens de spits, waar ook in het land, even moet aanschuiven. Maar beseft u wel hoeveel tijd u daarmee op jaarbasis hebt verloren? En hoelang u in het totaal in de auto zat? Om daar een objectief zicht op te krijgen lanceert De Tijd samen met dataspecialist Be-Mobile, het grote Filerapport. Een tool waarmee u in drie stappen berekent hoelang u in 2018 in de file stond.  De campagne van FamousGrey moet de Belg aanmoedigen om via de tool hun persoonlijke filerapport aan te vragen.

 

In maart bundelt De Tijd de resultaten en de conclusies van de tool in het grote Filerapport. Daarin brengen ze in kaart hoe groot de verkeersknoop in ons land is, en zoeken ze met bedrijfsleiders en specialisten naar oplossingen.

Een sterke lanceringscampagne is dus essentieel.

1 boodschap, veel kanalen

Daarom schakelt FamousGrey verschillende kanalen in. Radioluisteraars krijgen de vraag of zij “A12 dagen per jaar in de file staan?”, of, of ze misschien “E40 km per uur gemiddelde snelheid” halen. Ook de printadvertenties, de social mediaposts en de online banneringcampagne gebruiken deze taglines als rode draad. Elke boodschap bevat ook een duidelijke call to action die de Belg moet aanzetten zijn filerapport op te vragen op de website van De Tijd.

Slimme geo-targeting

Dankzij een slimme geo-targeting krijgt de pendelaar tussen Brussel en Antwerpen berichten over de A12 te zien op zijn smartphone. Wie elke dag het traject Gent-Brussel aflegt, wordt online aangesproken met de E40 boodschappen.

Benieuwd hoeveel tijd u in 2018 verloor in de file? Bereken het op tijd.be/filerapport.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden