De Tijd en FamousGrey trakteren Vlaamse ondernemers op een .com

De Tijd blaast 50 kaarsjes uit. Een moment waarop de krant vooral vooruit kijkt naar de volgende generatie beloftevolle ondernemers, in plaats van terug te blikken. Daarom trakteert De Tijd voor zijn verjaardag Belgische ondernemingen op een .com domeinnaam. Want in elke .be schuilt een .com. Hiermee wil de krant beloftevolle ondernemers stimuleren groter te denken en de internationale markt te ontdekken. FamousGrey stond in voor de creatie en de uitwerking van de campagne.

Indigo, Collibra en Theo Technologies zijn drie Vlaamse bedrijven die van bij hun start vooruit keken en investeerden in hun internationale parcours. Daarom selecteerde De Tijd deze drie ondernemingen uit hun “50 To Watch” special van komende zaterdag, voor een glansrol in de campagne. Zowel online als offline zet De Tijd deze bedrijven en hun activiteiten in de kijker. Hiermee wil De Tijd Vlaamse ondernemers inspireren en stimuleren om ook vooruit te denken en internationale wateren te trotseren. De volledige “50 To Watch” vindt u op zaterdag 8 september in de feesteditie van De Tijd.

Vlaamse ondernemers die ook voorsprong willen nemen, kunnen vanaf 5 september hun gratis .com domeinnaam aanvragen op www.tijd.be/50jaar.

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden