De Tijd en FamousGrey laten Bill Gates beleggen in Apple

Op 16 november gaat de Beursrally van De Tijd opnieuw van start. Deze jaarlijkse beleggerswedstrijd is het ideale moment om te leren beleggen zonder enig risico, want je belegt met 50.000 virtuele euro’s, maar je maakt wel kans op 10.000 echte. Je kan dus al eens een beredeneerde gok maken of aandelen kopen van bedrijven waar je normaal nooit zou in investeren. FamousGrey speelt hier slim op in met de campagnelijn “Hoe ver zou u gaan om de Beursrally te winnen?”. In een reeks printadvertenties, radio en social posts laten ze enkel bekende personen ongewone investeringen doen. Waarom zou Elon Musk beleggen in olie of Donald Trump in Alibaba? Inderdaad, met als enige doel om als beste belegger uit de bus te komen. 

De Beursrally van De Tijd loopt met de steun van medirect.be, de fondsenbank.

CREDITS

Client: Mediafin
Client contacts: Chantal Janssens, Katleen Mertens, Stephanie Seynaeve
Redactie: Isabel Albers

Agency: FamousGrey
CEO: Francis Lippens
CD: Peter Ampe

Strategic director: Jonathan Detavernier
Strategic planner: Nicholas Pirard
Account manager: Lies Bernaer

Creative Team: Jan Schoofs, Jonas Caluwé
FR senior copywriter: Jean Werner

Production: FamousGrey Productions
Soundstudio: FamousGrey Productions
Sound engineer: Eli Sundermann
Post-Producer: Sara De Grave
Editing: Jasper De Ryck

DTP: Anne-Sophie Tonnelier

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden