De Tijd en FamousGrey houden hun interessantste lezers in de gaten

De Tijd en FamousGrey zetten in een imagocampagne van De Tijd Weekend hun interessantste lezers in de kijker. Omdat De Tijd ervan overtuigd is dat haar lezers vroeg of laat zelf het nieuws gaan maken, houdt ze hen nu al in de gaten.

Lezers van de weekendkrant van De Tijd lezen de krant niet alleen om te weten, maar vooral om te weten wat hun volgende stap wordt. Want De Tijd Weekend is niet alleen een bron van informatie, maar ook een bron van inspiratie voor lezers met ondernemingszin. Omdat De Tijd ervan overtuigd is dat deze lezers vroeg of laat zelf het nieuws gaan maken, houdt de krant hen nu al in de gaten.

In de campagne die bedacht is door FamousGrey gaat de krant regelmatig op bezoek bij -voorlopig nog- onbekende lezers om hen te vragen waarmee ze bezig zijn. Het resultaat is te zien in printadvertenties, radiospotjes, banners en  social posts. Op https://interessantstelezers.tijd.be worden enkelen van de interessantste lezers weergegeven.

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden