De Tijd en FAMOUS promoten ‘Het Jaar van de Kaaiman’ met een opmerkelijke print en radiocampagne

Naar jaarlijkse traditie bundelt De Tijd de 50 beste Kaaiman-columns waarin journalist Koen Meulenaere vlaamse politici op de korrel neemt. 'Het jaar van de Kaaiman' is op zondag 26 december gratis verkrijgbaar bij De Tijd.

Om het boekje te promoten lanceren De Tijd en FAMOUS een campagne met in de hoofdrol –verrassend genoeg- enkele van de politici bij wie Koen Meulenaere de afgelopen jaren kwaad bloed heeft gezaaid.

De vier krantenadvertenties tonen politici Kris Peeters, Annemie Turtelboom, Siegfried Bracke en Koen Geens met een wel heel sip gezicht. Centrale headline: Tot grote vreugde van bijna al onze lezers: het gratis boekje 'het jaar van de kaaiman 2015.'

 

Voor de radiocampagne lijken de politici die in het verleden door Koen Meulenaere op de korrel werden genomen op het eerste zicht toch hun medewerking te verlenen... althans, hun naamgenoten. Het zijn uiteindelijk de cafébaas Chris Peeters (niet Kris Peeters), vijverinstallateur Guy Verhofstadt en Liesbeth Homans uit Nederland die maar al te graag hun medewerking verleenden voor de opname van de radiospots ter promotie van ‘Het jaar van de Kaaiman 2015’.

 

Van de opnames werden ook filmpjes gemaakt, die verspreid werden via sociale media.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden