De NMBS kiest voor FAMOUS

De NMBS kiest voor FAMOUS

Vanaf 1 januari 2016 wordt creatief bureau FAMOUS de nieuwe communicatiepartner van NMBS/SNCB.  Het bureau kon de jury overtuigen met een verrassende strategie die rigoureus in alle digitale en klassieke kanalen werd doorgetrokken. De competitie was wellicht één van de grootste van dit jaar binnen de Belgische reclamewereld.

Marc Fauconnier, CEO van Famous, reageert dan ook zeer tevreden: 

“Wat ons vooral plezier doet is de feedback dat NMBS voor een team gekozen heeft, meer dan voor zomaar een bureau of een campagne. We hebben met FAMOUS de afgelopen jaren zwaar ingezet op de samenwerking tussen creatief, strategisch en digitaal talent. Ik heb het gevoel dat alle puzzelstukjes nu in elkaar gevallen zijn en dat er een team van mensen staat die elkaar beter maken. Bovendien ligt het thema mobiliteit ons. Getuige daarvan onze mooie en jarenlange samenwerking met De Lijn.”

Sabine Jonckheere, commerciële directeur van de NMBS :

De NMBS staat voor grote uitdagingen. In een moeilijke financiële context moeten we de kwaliteit van onze  taken als openbare dienst blijven verzekeren. Daarnaast moeten we ons ook voorbereiden op de komende liberalisering. We zagen in FAMOUS de beste partner om ons merk te herpositioneren en te versterken op basis van een nieuwe marketingstrategie die staat voor klantgerichtheid en moderniteit.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden