De NMBS kiest voor FAMOUS

De NMBS kiest voor FAMOUS

Donderdag 5 november 2015 — Vanaf 1 januari 2016 wordt creatief bureau FAMOUS de nieuwe communicatiepartner van NMBS/SNCB.  Het bureau kon de jury overtuigen met een verrassende strategie die rigoureus in alle digitale en klassieke kanalen werd doorgetrokken. De competitie was wellicht één van de grootste van dit jaar binnen de Belgische reclamewereld.

Marc Fauconnier, CEO van Famous, reageert dan ook zeer tevreden: 

“Wat ons vooral plezier doet is de feedback dat NMBS voor een team gekozen heeft, meer dan voor zomaar een bureau of een campagne. We hebben met FAMOUS de afgelopen jaren zwaar ingezet op de samenwerking tussen creatief, strategisch en digitaal talent. Ik heb het gevoel dat alle puzzelstukjes nu in elkaar gevallen zijn en dat er een team van mensen staat die elkaar beter maken. Bovendien ligt het thema mobiliteit ons. Getuige daarvan onze mooie en jarenlange samenwerking met De Lijn.”

Sabine Jonckheere, commerciële directeur van de NMBS :

De NMBS staat voor grote uitdagingen. In een moeilijke financiële context moeten we de kwaliteit van onze  taken als openbare dienst blijven verzekeren. Daarnaast moeten we ons ook voorbereiden op de komende liberalisering. We zagen in FAMOUS de beste partner om ons merk te herpositioneren en te versterken op basis van een nieuwe marketingstrategie die staat voor klantgerichtheid en moderniteit.

Famous team for SNCB