De Lijn en FAMOUS zorgeloos op stap met Get Ready!

Met haar reisinfotoepassingen wil De Lijn het haar reizigers steeds zo eenvoudig mogelijk maken om de bus of de tram te nemen. Om dat in de verf te zetten lanceerde FAMOUS een nieuwe servicecampagne die bestaat uit twee  televisiespots, verschillende radiospots en een printcampagne. ‘Special guest’ in één van de televisiespots: Get Ready!

Met deze nieuwe campagne stelt FAMOUS de beleving van een tram- of busrit centraal. De verschillende reisinfotoepassingen laten de reiziger toe weg te dromen over en zich in te leven in een geweldige filmscène of de jaren ’90 met de geweldige Buffalo-schoenen, de blote buiken en uiteraard de in de toen uitermate populaire Vlaamse boysband: Get Ready!. Zij verschijnen in de bus om hun hit Diep (zo diep) te zingen. Waarna de reiziger opschrikt omdat hij een alarm krijgt dat hij moet afstappen.

Ook de radiospots en de printcampagne zetten de ‘afstapwaarschuwing’ op een ludieke manier in de verf. Dankzij die functionaliteit kan je zonder probleem wegdromen op de bus of tram. De afstapwaarschuwing wekt je steeds op tijd. 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden