De Lijn en FAMOUS zorgeloos op stap met Get Ready!

Dinsdag 13 oktober 2015 — Met haar reisinfotoepassingen wil De Lijn het haar reizigers steeds zo eenvoudig mogelijk maken om de bus of de tram te nemen. Om dat in de verf te zetten lanceerde FAMOUS een nieuwe servicecampagne die bestaat uit twee  televisiespots, verschillende radiospots en een printcampagne. ‘Special guest’ in één van de televisiespots: Get Ready!

Met deze nieuwe campagne stelt FAMOUS de beleving van een tram- of busrit centraal. De verschillende reisinfotoepassingen laten de reiziger toe weg te dromen over en zich in te leven in een geweldige filmscène of de jaren ’90 met de geweldige Buffalo-schoenen, de blote buiken en uiteraard de in de toen uitermate populaire Vlaamse boysband: Get Ready!. Zij verschijnen in de bus om hun hit Diep (zo diep) te zingen. Waarna de reiziger opschrikt omdat hij een alarm krijgt dat hij moet afstappen.

Ook de radiospots en de printcampagne zetten de ‘afstapwaarschuwing’ op een ludieke manier in de verf. Dankzij die functionaliteit kan je zonder probleem wegdromen op de bus of tram. De afstapwaarschuwing wekt je steeds op tijd. 

Zorgeloos op stap met de app van De Lijn - jaren '90

Zorgeloos op stap met delijn.be - Cinema