De Lijn en Famous geven kortingen weg

Vrijdag 10 oktober 2014 — De nieuwe activatiecampagne die Famous bedacht voor De Lijn, is er eentje waarbij reizigers kortingen kunnen winnen op tal van leuke dingen in de stad. 

Op de binnenkant van de voertuigen van De Lijn werden promosterren gekleefd. Reizigers die  op bus of tram zitten en hun favoriete winkel, restaurant, museum of iets dergelijks voorbij rijden, kunnen hun smartphone bovenhalen en een originele foto nemen van de promoster mét de winkel op de achtergrond. Als ze dan de foto op instagram delen met #fotopromo #delijn, of uploaden via de campagnewebsite www.delijn.be/fotopromo, maken ze kans op bijvoorbeeld 75% korting bij hun favoriete handtassenwinkel. „Hou je handen vrij voor de leuke dingen, neem bus of tram als je naar de stad gaat”, wordt hier extra benadrukt. 

Elke week selecteert een jury 10 foto´s en deze winnaars krijgen de korting van hun foto terugbetaald (met een max. van 150 euro). De fotopromo is onderdeel van de Handenvrij-campagne die Famous bedacht voor De Lijn. De campagne loopt tot 10 november.