De Lijn en Famous geven kortingen weg

De nieuwe activatiecampagne die Famous bedacht voor De Lijn, is er eentje waarbij reizigers kortingen kunnen winnen op tal van leuke dingen in de stad. 

Op de binnenkant van de voertuigen van De Lijn werden promosterren gekleefd. Reizigers die  op bus of tram zitten en hun favoriete winkel, restaurant, museum of iets dergelijks voorbij rijden, kunnen hun smartphone bovenhalen en een originele foto nemen van de promoster mét de winkel op de achtergrond. Als ze dan de foto op instagram delen met #fotopromo #delijn, of uploaden via de campagnewebsite www.delijn.be/fotopromo, maken ze kans op bijvoorbeeld 75% korting bij hun favoriete handtassenwinkel. „Hou je handen vrij voor de leuke dingen, neem bus of tram als je naar de stad gaat”, wordt hier extra benadrukt. 

Elke week selecteert een jury 10 foto´s en deze winnaars krijgen de korting van hun foto terugbetaald (met een max. van 150 euro). De fotopromo is onderdeel van de Handenvrij-campagne die Famous bedacht voor De Lijn. De campagne loopt tot 10 november.

Contacteer ons
Anne-Cécile Collignon PR Manager, Famous
Anne-Cécile Collignon PR Manager, Famous
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden