De laatste tickets voor Tomorrowland: een geschenk uit de hemel

Maandag 9 juli 2012 — Vandaag geeft FAMOUS het startschot van een opmerkelijke campagne voor Eristoff. Het befaamde wodkamerk heeft de laatste tickets voor Tomorrowland en wil die graag verdelen onder haar fans. De begeerde kaartjes zullen in een luchtballon over twee Belgische provincies zweven en plots naar beneden worden gegooid. Fans dienen de luchtballon op de voet te volgen om de dwarrelende kaartjes zo te bemachtigen. Het Belgisch muziekevenement Tomorrowland werd dit jaar nog bekroond tot het beste festival ter wereld tijdens de International Dance Music Awards in Miami.

Een geschenk uit de hemel
Het Antwerpse dance evenement Tomorrowland is erg populair … maar vooral helemaal uitverkocht. FAMOUS en Eristoff hebben daarom een actie uitgewerkt om de allerlaatste tickets voor het festival weg te geven. Het principe: 18 tickets worden uit een luchtballon naar beneden gegooid. De gegadigden zullen dus tactisch te werk moeten gaan, want ze dienen niet alleen de luchtballon te volgen, maar ook nog eens de tickets te bemachtigen van zodra deze met parachutes uit de ballon worden gedropt.

De voorbereidende fase liep vorige week op de website www.nightwolves.be, waar de bezoekers konden stemmen voor de provincie waar de luchtballon volgens hen moest opstijgen. Het was een nek-aan-nek race, maar uiteindelijk hebben Oost-Vlaanderen en Waals Brabant het gehaald. De eerste vlucht is gepland op donderdag 12 juli omstreeks 20h00.

Deelnemers dienen de Facebook-pagina van Eristoff Belgium – vertrekkensklaar! – in de gaten te houden voor de laatste updates over de ballonvlucht, zoals de vertrekplaats, het tijdstip, de weersomstandigheden, enz.

Laat de jacht beginnen
De vlucht van de luchtballon kan op de voet gevolgd worden via Google Maps. Bovendien zal een community manager de deelnemers vanuit de luchtballon via de sociale netwerken van Eristoff begeleiden door permanente updates.

De actie werd aangekondigd op Facebook, op de website van Eristoff en via een trailer op Jim TV.

------

Het beste festival ter wereld
Tomorrowland werd verkozen tot beste festival ter wereld tijdens de International Dance Music Awards in Miami. Dit Belgische event heeft op acht jaar tijd ook buiten de landsgrenzen méér dan indruk gemaakt en mag inmiddels op een heel divers publiek rekenen. Voor de editie 2012 verliep de ticketverkoop dan ook in 2 fasen: een eerste ronde was bestemd voor het Belgische publiek. In een tweede ronde was het de beurt aan de rest van de wereld. Alle tickets waren op een paar uur tijd de deur uit.

Tomorrowland gaat door in Boom op 27, 28 en 29 juli - http://www.tomorrowland.be/.

Eristoff Tomorrowland - 20/07/2012

Foto luchtballon