Croky schenkt ook voor hun nieuwe pack design wederom vertrouwen aan FamousGrey

Tien jaar na de rebranding in 2008 slaan Croky en FamousGrey opnieuw de handen in elkaar om het merk van een nieuwe look te voorzien. 

Het Belgische familiebedrijf steekt met ingang van het nieuwe jaar het hele assortiment in een nieuw jasje. Zichtbaarheid en herkenbaarheid blijven key voor het merk. FamousGrey zorgde voor een intenser kleurenpalet en gaf de verpakkingen een nieuwe frisse stijl.  Ook de smaak komt meer tot uiting via een duidelijke ‘appetite appeal’.  De papegaai, naar wie de familie Huyghe in 1966 de chips heeft vernoemd, blijft de mascotte van het merk en staat dus opnieuw centraal in alle mogelijke branding. Een leuke nieuwe verschijning in het schap dus. 

FamousGrey staat in voor de rebranding van de hele range. De nieuwe verpakkingen kan je vanaf nu ontdekken in de winkel.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden