Croky en Famous lanceren vederlichte, gepofte Airpops

Donderdag 28 maart 2013 — Croky en haar creatief bureau Famous presenteren vandaag de TV-campagne voor Croky’s nieuwste productinnovatie: Croky Airpops.  Deze gepofte chips betekent met zijn 70 procent minder vet een lekker en slim alternatief voor de traditioneel gefrituurde aardappelchips. Het product werd ontwikkeld en geproduceerd in België. De TV-spot is vanaf vandaag te zien op de IP- en VMMA-zenders en kan ook bekeken worden via Youtube.

 

Croky brengt gepofte chips ook op Belgische markt
Na hun lancering in Amerika enkele jaren geleden waren gepofte chips in geen tijd razend populair. Omdat ook in België chipsliefhebbers ongeduldig zitten te wachten op deze nieuwe generatie aardappelchips, besliste Croky zelf de handen uit de mouwen te steken. Na lang experimenteren en (heel) veel proeven lanceerde het recent een eigen gamma gepofte chips: “Croky Airpops”. Jaja, zoals in Amerika, maar wel helemaal in lijn met wat Belgen graag lusten. Van zodra het product klaar was voor productie, vertrouwde Croky de ontwikkeling van de communicatie ervan toe aan creatief bureau Famous. 

Naam, verpakking, POS
Famous tekende in eerste instantie voor de ontwikkeling van de productnaam ‘Airpops’ en voor ontwerp van verpakking en POS-materiaal. Constante in alle communicatie is het luchtig karakter van de gepofte chips die wordt uitgedragen door gebruik van zwevende papegaaien, de afbeelding van wolkjes en lichte kleuren.

Welkom “Airpops”, de nieuwe Croky-papegaai!
Naar goede gewoonte spelen de ludieke Croky-papegaaien ook deze keer de hoofdrol in de TV-spot. We zien de rode ‘zout-papegaai’ vergezeld van zijn nieuwe vriend: ‘Airpops’. De blauwe Airpops doet al zwevend zijn intrede met op zijn linkerwang een bordje waarop ‘NIEUW’ staat geschreven. De TV-spot is zoals steeds kort & bondig (15‘’) en schattig & ludiek. Helemaal zoals we van de Croky-spots gewend zijn.

Nog meer over Croky Airpops…
Aan Croky Airpops worden geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, noch bewaarmiddelen toegevoegd. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Paprika, Milanese en Chili. 

Croky Airpops zijn verkrijgbaar in de supermarkt in zakken van 80 gram. De aanbevolen consumentenprijs is 1,49 euro.

Croky Airpops (TV-spot)