Campari en FamousGrey lanceren kortfilm: "Bitter Talks"

FamousGrey en Campari hebben "Bitter Talks" gelanceerd, een kortfilm waarin cocktailglazen de hoofdrollen spelen. Met deze film wil Campari zich positioneren als partner en sponsor van grote filmfestivals. De kortfilm, gelanceerd tijdens het Filmfestival van Cannes, zal in juni worden vertoond in Belgische bioscopen.

In ‘Bitter Talks’ speelt FamousGrey slim in op het gegeven dat veel dialogen uit bekende films zich afspelen in een bar, terwijl de hoofdpersonages iets drinken. In 'Bitter Talks' zijn de hoofdpersonages de cocktailglazen zelf, namelijk een Campari Negroni en een Campari Spritz. Deze staan gedurende de volledige dialoog close-up in beeld, terwijl je offscreen de dialoog hoort van de personages die de cocktails drinken. Omdat je niets ziet van de omgeving en ook amper iets van de personen, krijgen de dialogen meer mysterie en diepgang, helemaal in lijn met de belofte van Campari dat "Every cocktail tells a story." De vier minuten durende kortfilm combineert op een boeiende manier dialoog en muziek.

De Engelse scenarioschrijfster Kate McMullen en de Italiaanse regisseuse Lisa Carletta, beiden bekroond op festivals voor korte films, hebben nauw samengewerkt om deze spanning te creëren en de intrige te voeden. De muziek is gecomponeerd door Peter Baert van Raygun.

Campari, al lange tijd sponsor van diverse filmfestivals wereldwijd, wil zijn invloed in België uitbreiden door onder andere het Filmfestival van Oostende en het Film Fest Gent te ondersteunen.

"Bitter Talks" zal in juni worden vertoond in alle UGC-bioscopen in België. Bovendien zal de film beschikbaar zijn op YouTube en zullen er teasers worden gedeeld op Instagram. In september zal de campagne worden gevolgd door een activatie met studenten van filmscholen in België.

### EINDE PERSBERICHT ###

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al meer dan 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey X, Famous Relations, FamousGrey Productions.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, Volvo, Nieuwsblad, VSV, helan, Hyundai, Campari, Aperol, De Tijd/L’Echo en KBC.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in het bruisende Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

Neem contact op met

Victoria Reginaplantsoen 1 1210 Brussel

+ 32 2 411 35 45

press@famousgrey.com

www.famous.be