Buzzy Net: de eerste routeplanner op maat van jongeren

Vrijdag 30 november 2012 — Jongeren zijn voor De Lijn een belangrijke doelgroep. Er is Buzzy Pazz, het voordelig jongerenabonnement en nu is er ook Buzzy Net, een routeplanner helemaal op maat van deze digital natives.

De routeplanner is op z’n minst revolutionair te noemen. Adressen ingeven is bijvoorbeeld niet meer nodig, want Buzzy Net zoekt op locatie (bvb. Campus Letterkunde, Kinepolis of Café Allee). Wie wil kan routes en bestemmingen bewaren in een persoonlijk Buzzy Net-profiel. Zo krijgen jongeren in één muisklik hun route te zien.

Een Buzzy Net account kan ook gekoppeld worden aan Facebook, zo kunnen gebruikers vrienden toevoegen aan een persoonlijke kaart en bestemmingen met hen delen. Zelfs Facebook events staan dan automatisch op die kaart zodat men direct de route ernaartoe ziet.

Jongeren kunnen voortaan dus hun hele sociale leven zelf organiseren met Buzzy Net. Buzzy Net is zo de eerste én eveneens rapste routeplanner die het hectische sociale leven van jongeren kan bijhouden.

Buzzy Net heeft de ambitie om een vast plekje te veroveren in de leefwereld van de 30 000 jongeren die elke dag hun route opzoeken via de traditionele routeplanner van De Lijn.

Neem zelf een kijkje op Buzzy.be en je bent zo vertrokken!