FamousGrey en Belga News worden leveranciers van feiten

Donderdag 31 mei 2018 — FamousGrey heeft er met Belga News Agency een nieuwe klant bij. En dat zet het meteen in de verf met een eerste campagne. Om Belga te herpositioneren als bron van alle nieuws, bedacht FamousGrey de campagnelijn “Leverancier van feiten”. Zo wil FamousGrey Belga terug op de kaart zetten als kwaliteitslabel. Deze nieuwe lijn wordt gelanceerd met een reeks slimme invullingen in pre-rolls, banners, print en TV. In de 30” commercial zien we aan de hand van een Rorschachtest hoe onze fantasie snel een loopje neemt met de realiteit. Belga blijft bij de feiten en ziet de dingen zoals ze zijn. 

Voor de spot werkten FamousGrey en FamousGrey Productions samen met het animatietalent van DividebyFour. Zij namen de compositing, film en regie op zich. In de kortere formats zien we hoe een Jezusverschijning herleid wordt tot een verbrande meergranentortilla en een UFO verschijning tot de frisbee van de buurjongen.

Belga News Agency, het grootste Belgische nieuwsagentschap, is hoofdleverancier van actualiteit aan de media en brengt 24 op 7 betrouwbaar en kwalitatief nieuws uit binnen- en buitenland. Belga is tevens de referentiebron voor nieuws en publieke communicatiediensten voor communicatieprofessionals in België. De nieuwe positionerende campagne start op maandag 4 juni en zal te zien zijn via digitale kanalen, in print en op televisie.

 

Belga - Merkcampagne 2018 (NL)

Belga - Merkcampagne 2018 - Tortilla (NL)

Belga - Merkcampagne 2018 - Ufo (NL)

Liedewij Verbiest PR Manager at FamousGrey