“Blankenberge” van Hugo Matthysen voor Neckermann

Famous en Neckermann lanceren een First Minute campagne

Brussel, 3 januari 2014 – Famous en Neckermann lanceren op 6 januari een nieuwe radiocampagne voor de vroegboekers van de zomervakantie. Een uitgelezen kans om nogmaals Nancy van de Laagste Prijsgarantie naar voren te schuiven die in mei van vorig jaar werd geïntroduceerd door de tour operator. In de radiospot wordt Nancy vergezeld van Matthias Sercu, die het nummer “Blankenberge” van Hugo Matthysen brengt.

“Ik had eens een vriendin, zij heette Nancy”

In de radiospot hoor je het bekende nummer “Blankenberge” van Hugo Matthysen en de Clement Peerens Explosition, in een lichtjes aangepaste versie ter promotie van de First Minute vakanties van Neckermann. Nancy wil opnieuw graag op vakantie, maar deze keer echter niet naar Blankenberge, maar naar de zon met de laagste prijsgarantie van Neckermann.

Voor de Franse versie werd er samengewerkt met Sandra Kim, die zelf een aangepaste versie inzong van het internationaal gekende “J’aime la vie”, waarmee ze het Eurovisiesongfestival won in 1986. Sandra Kim verleende graag haar samenwerking om de First Minute vakanties van Neckermann te promoten, mits kleine aanpassingen in de tekst: zo ontdekken we dat Sandra nood heeft aan strand, zon en vakantie en dat ze vooral houdt van de Laagste Prijsgarantie!

De spots zijn te horen vanaf 6 januari, en u kan ze hieronder beluisteren.

De werknemers van Neckermann opnieuw in de spot(light)

Naast de radiospot zijn er ook drie TV-spots die sinds 1 januari te zien zijn op alle nationale zenders. De verschillende TV-spots werden gerealiseerd door en met personeelsleden en kinderen van personeelsleden van Neckermann.

De Dag van de Kortste Broek

Neckermann heeft ook geprofiteerd van de korste dag van het jaar door op 21 december een Facebook-aktie te lanceren op hun Fan Page. Ze nodigden hun klanten uit om zich bij hun reisagent in hun kortste broek te presenteren om zo te kunnen genieten van tal van voordelen en gratis aanbiedingen. Bekijk de video hier.

 

                                                       ### Einde persbericht ###

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden