Antoine Wellens en Vanessa Hendrickx naar FamousGrey

Antoine Wellens en Vanessa Hendrickx naar FamousGrey

Na enkele passages van Antoine en Vanessa bij FamousGrey heeft het bureau het creatieve duo nu ook definitief in hun team opgenomen. Als freelancers maakten ze bij FamousGrey al indruk met sterk werk voor Proximus. Vanaf nu gaan de twee partijen een duurzame samenwerking aan.

Antoine en Vanessa legden beiden al een indrukwekkend parcours af bij verschillende bureaus tot hun paden elkaar kruisten in 2012, toen ze aan elkaar werden voorgesteld bij Saatchi. Na twee jaar bij Saatchi en vijf jaar bij Havas, besloot het duo hun diensten als freelancers aan bureaus aan te bieden.

Eén opdracht bij FamousGrey werden er twee, en al snel was duidelijk dat de creatieve ambities van ‘AV’ matchten met die van het bureau. Beide creatieven hebben een verleden bij FamousGrey en keren met plezier terug naar een plaats die staat voor creativiteit met strategische onderbouw.

Door de ambitie van FamousGrey om graag te werken met merken die echt het verschil willen maken,  waren we meteen overtuigd. Hier kunnen we verderzetten wat we het liefste doen: campagnes bedenken die zin geven aan ons vak. - Antoine en Vanessa

De aanwerving van Antoine en Vanessa zorgde voor conceptuele versterking bij FamousGrey. Als senior concept providers werken Antoine en Vanessa al enkele maanden mee op Proximus en zullen ze  daarnaast ook op andere merken hun toegevoegde waarde demonstreren.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden