AG en FamousGrey presenteren de rups en de zeeleeuw

AG en FamousGrey presenteren de rups en de zeeleeuw

Sinds 2017 en de campagne ‘Wacht niet op je volgende leven. Leef nu al voluit met AG’ heeft iedereen kunnen kennismaken met een schattig berenkoppel, een rock-'n-rollstruisvogel en een sportief giraffengezin. Deze symboliseren de merkambitie van AG als supporter van het leven van de Belgen. Vandaag presenteert de verzekeraar samen met FamousGrey twee nieuwe helden: de rups en de zeeleeuw. Hun boodschap: ‘Tijd om …’ is een aanvulling op de campagne ‘Leef nu al voluit’.

Met de nieuwe campagne toont AG aan dat het supportert voor elk deel van het leven, zodat iedereen voluit en onbezorgd kan genieten. Want dat leven wordt steeds drukker en juist daarom is het tijd om nu voluit te leven.

De rups en de zeeleeuw geven het goede voorbeeld. Ze hebben beide mooie eigenschappen die perfect aansluiten bij de domeinen pensioen en familie, waarin AG een hele reeks producten en diensten aanbiedt. Zo geniet de rups volop en kijkt hij uit naar zijn tweede leven als vlinder. De zeeleeuw neemt op zijn beurt de tijd om te genieten van zijn familie.

De dieren werden door PostOffice Amsterdam tot leven gebracht in 3D. FamousGrey vertaalde dit in originele 30” radiospots en printadvertenties die samen één verhaal vertellen. Ook op de sociale mediakanalen van AG zullen de dieren te zien zijn.

De printadvertenties zijn vanaf vandaag te zien in weekbladen en magazines, radiospots starten eveneens vandaag. Vanaf 8 juni zullen de printadvertenties ook te vinden zijn in de dagbladen.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden