30 landen in 30 dagen, het kan!

FAMOUS reist in 30 dagen, door 30 landen voor Interrail

Met de Interrail Global Pass van NMBS Europe kan je gedurende 30 dagen, 30 landen bezoeken met de trein. Maar is dit fysiek ook écht mogelijk? FAMOUS ging de uitdaging aan, en vond gelukkig iemand die gek genoeg was om het in hun plaats te testen. Samen met productiehuis Geronimo zochten ze een route die het mogelijk maakt om de trein te nemen door 30 landen binnen 30 dagen. 

Acteur Niels D.: “Het was een waanzinnige uitdaging en een onvergetelijke ervaring. Nu heb ik wel een vakantie verdiend.”

Het resultaat: Een waanzinnige rail movie die je meteen zin doet krijgen om te vertrekken. De rail movie is te bekijken via 30countries30days.be/nl.

Plan zelf je route doorheen Europa

30countries30days.be/nl geeft je de mogelijkheid om zelf op avontuur te gaan. Want wie aan de hand van de rail movie de juiste route kan raden wint twee 1ste klasse Interrail passen om Europa mee te verkennen.

De wedstrijd loopt van 15 tot en met zondag 26 juni en is meteen de kickoff van de online campagne.

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden